Skip to main content
YolanPost.com

Hope is not a strategy.

Freelance (marketing) strateeg uit Amsterdam. Ik werk voornamelijk voor merken direct of via agencies. Een selectie van de merken waarvoor ik heb gewerkt: Amazon, Karvan Cévitam, Budweiser, RET, Nationale-Nederlanden en ING.

Connect op Linkedin.
Cases
NotGoingHome

40.000 Instagram
followers in één jaar.

NotGoingHome, mijn persoonlijke travel blog op Instagram, inspireert mensen om te reizen en hiermee buiten hun comfortzone te treden om persoonlijke groei te realiseren.

Door een combinatie van Growth Hacking, Digital Marketing, PR, Brand Partnerships en Content Marketing heb ik binnen één jaar een groei van 40.000+ followers gerealiseerd. En hebben onder andere 'The Guardian' en 'Metro Nieuws' over mijn project geschreven.

Lees het artikel op 'The Guardian'.
NotGoingHome op Instagram.
https://www.youtube.com/watch?v=T-au4v1pidg
XITE

Double Digit Growth

Als Marketing- & Sales Director bij XITE, Nederland's grootste muziek televisiezender, was ik verantwoordelijk voor de marketing- en salesteams in Nederland, België en Duitsland.

Hier realiseerden wij in twee opvolgende jaren +100% y.o.y. groei in omzet uit Ad Sales en Branded Content Partnerships. En groeide XITE's marktaandeel in hetzelfde tijdsbestek met dubbele cijfers in de Nederlandse markt.

Bekijk de XITE Awards 2015 Aftermovie.
Ga naar www.xite.com
VIACOM

Comedy Central, MTV, Nickelodeon, TMF & VH1

Van SpongeBob Squarepants, tot South Park. En van de lancering van Comedy Central in Nederland, tot het afscheid van TMF. Voor mij was er geen betere plek om te leren over content, media en marketing voor de 'millennial' generatie.

Ga naar www.viacom.com